Nachos z karczocha i Czarnej Fasoli

Karczoch i czarna fasola Nachos jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wstępnie rozdrobnione Monterey jack, śmietana, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nachos Z Czarnej Fasoli, Nachos z kurczakiem i czarną fasolą, oraz Serowe nachos z szynką i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na żaroodpornym talerzu do serwowania, ułóż tortille, aby pokryć powierzchnię talerza. Top z 1/3 czarnej fasoli.
Umieść 1/3 karczochów na górze czarnej fasoli.
Posypać serem i pomidorami na wierzchu karczochów. Powtórz warstwy jeszcze 2 razy.
Umieść pod brojlerem, aż ser się rozpuści.
Udekorować dollops kwaśnej śmietany i posiekane szalotki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."