Nachos Z Dzikich Grzybów
Przepis Wild-Mushroom Nachos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 192 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka łyżeczek bazylii, sos sojowy, tortille mąki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dzikie Nachos, Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, oraz Przyprawiona Dynia maślana, Pieczarka z masłem czosnkowym i nachos Fontina z chrupiącą szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortillę ułożyć na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 8 minut lub do chrupkości.
Pokrojone grzyby umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia 2-quart.
Grzyby skropić bulionem, sokiem z cytryny, sosem sojowym i olejem, posypać bazylią i tymiankiem. Dobrze rzucaj. Przykryć i piec w 350 przez 15 minut lub do miękkości.
Odsączyć plastry grzybów, odrzucając płyn.
Na każdą ćwiartkę tortilli rozłóż 1 łyżkę białej fasoli i polej grzybami. Każdą porcję polać 1 łyżeczką sosu pieczonego z pomidorów i 1 łyżeczką sera feta.
Tortillę ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 minut lub aż tortille są dokładnie ogrzane.
W razie potrzeby udekoruj nachos skórką z limonki.