Nachos Wołowy Supreme
Przepis nachos wołowy Supreme jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Na 2,54 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, wodę, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śniadanie Nachos Supreme, Loaded Supreme Nachos, oraz Pepperoni Pizza Supreme Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać z wodą, zupą i przyprawą do taco. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić na 5 minut lub aż ryż będzie miękki.
Łyżka na dwa talerze. Na wierzchu sałata, ser, salsa i / lub śmietana w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.