Nachos na grillu z salsą Tomatillo-Poblano, wędzonym pomidorem i Creme Fraiche z zielonej cebuli
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz meksykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Nachos na grillu z salsą Tomatillo-Poblano, wędzonym pomidorem i Creme Fraiche z zielonej cebuli w domu. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1224 kalorii, 37g białka, oraz 92g tłuszczu. Za $4.59 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, creme fraiche i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i Złotym burakiem, Wędzony Pstrąg, Crème Fraîche I Marynowana Cebula, oraz Wędzony łosoś z koperkiem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść dużą żeliwną patelnię na rusztach grilla i pozwól jej podgrzewać przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Umieść 1/3 frytek na patelni i posyp 1/3 sera. Powtórz, aby utworzyć 3 warstwy. Zamknij pokrywę grilla i grilluj, aż ser się rozpuści, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdejmij patelnię z ognia i przykryj 3 dodatkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść dużą żeliwną patelnię na rusztach grilla i pozwól jej podgrzewać przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieść 1/3 frytek na patelni i posyp 1/3 sera. Powtórz, aby utworzyć 3 warstwy. Zamknij pokrywę grilla i grilluj, aż ser się rozpuści, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Zdejmij patelnię z ognia i przykryj 3 dodatkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Podgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmaruj pomidory, poblanos i cebulę olejem i posyp solą i czarnym pieprzem. Grilluj, aż zwęglą się ze wszystkich stron, a następnie umieść poblanos w misce, przykryj folią i gotuj na parze 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Takie Jak Pestki Dyni
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z Wermutu
3
Usuń skórkę, łodygę i nasiona poblanos, a następnie grubo posiekaj i umieść w blenderze lub robocie kuchennym z pomidorami, cebulą, czosnkiem i sokiem z limonki. Przetwarzaj, aż zacznie się gładko, a następnie dodaj kolendrę. Przetwarzaj do całkowitej gładkości i dopraw solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do miski do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
1
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmaruj pomidory olejem i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Umieść pomidory na grillu i grilluj, aż zwęglą się ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij z grilla i grubo posiekaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wymieszaj ocet, puree chipotle, cebulę i 1/4 szklanki oleju rzepakowego w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile Puree
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
6
Dodaj pokrojone pomidory i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
1
Połącz creme fraiche i zieloną cebulę w średniej misce. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, wino musujące i Riesling to świetny wybór na Nachos. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Poppy Monterey Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.