Nachos Mikrofalowy
Nachos z mikrofalówki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 924 kalorie, 18g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chipsów tortilla, meksykańska mieszanka serów, SOS taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kuchenka Mikrofalowa Texas Nachos, Mikrofalówka Besan Ladoo-Indyjska Mikrofalówka Sweet s-Easy Diwali Sweets, oraz Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos.
Instrukcje
Na kuchence mikrofalowej ciężki papierowy talerz lub zwykły talerz, ułóż chipsy tortilla w jednej warstwie. Wierzch równomiernie polać mieloną wołowiną i serem.
Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 15 sekund, obracając talerz raz, aż dokładnie ogrzewa się i ser topi. Top z pożądanymi dodatkami nacho.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.