Nacho Grande Casserole
Nacho Grande Casserole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 2,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 840 kalorii, 41g białka, oraz 47 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sosu pomidorowego, mielonej wołowiny, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Nacho Grande Ixtapa, Zapiekanka Nacho, oraz Zapiekanka Nacho.
Instrukcje
Zmieloną wołowinę i cebulę ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina się rozpadnie i nie będzie już różowa; odcedzić.
Dodaj fasolę, kukurydzę, sos pomidorowy i mieszankę przypraw; mieszaj do wymieszania. Dusić na średnim ogniu 10 minut.
Wlać połowę mieszanki wołowiny do lekko nasmarowanej 13" X9 " patelni do pieczenia. Top z 1 1/2 szklanki każdy z sera i rozdrobnionych frytek; top z pozostałej mieszaniny wołowiny i pozostałych 1 1/2 szklanki każdy z sera i frytek.
Piec, Odkryte, w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut lub do bąbelków i złoty.
W razie potrzeby posypać posiekanymi pomidorami i zieloną cebulą.