Młode ziemniaki z czarnym pieprzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj młodych ziemniaków z czarnym pieprzem. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, młode ziemniaki o czerwonej skórze, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Popękana Musztarda Z Czarnego Pieprzu, Fasola Maślana, Słodkie Ziemniaki I Czarne Oliwki, oraz Wołowina z sosem pieprzowym i ziemniakami sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion i pieprzu w małym rondelku. Przykryć i dusić 30 minut. Odkryć i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest zredukowana do 1/4 szklanki, o 15 protokół.
Dodaj brandy; gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszy się do 3 łyżek stołowych, około 10 minut. Super. Mieszamy mieszankę pieprzu, masła, soku z cytryny, szalotki i tymianku w procesorze, aż ziarna pieprzu zostaną drobno posiekane. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Wyluzuj. Stosować w temperaturze pokojowej.)
Ziemniaki gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 25 minut.
Drenaż. Ćwiartka ziemniaków.
Dodaj cebulę i 1/4 szklanki masła pieprzowego (rezerwy pozostałego masła pieprzowego do innego użytku); wrzucić delikatnie. Doprawić do smaku solą.