Mątwa Nadziewana: Seppie Ripiene

Mątwa Nadziewana: Seppie Ripiene
Need a przystawka pescatariańska? Nadziewane Mątwy: Seppie Ripiene może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 32G białka, oraz 16G tłuszczu. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mleko, kliny cytrynowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, oraz Zupa mątwy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć posiekane Mątwy z bułką tartą i jaj. Posiekaj 2 ząbki czosnku i dodaj z cebulą i 1/3 szklanki natki pietruszki do mieszanki okruchów chleba. Wymieszać z mlekiem i 3 łyżkami oleju i krótko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
MątwyMątwy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj sól i pieprz, do smaku, ser, oliwki i pomidory. Używając rąk dobrze wymieszaj i polewaj każdą z całych mątw luźno mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
MątwyMątwy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3
Drobno posiekać pozostały ząbek czosnkui dodać do małej miseczki wraz z pozostałymi 3 łyżkami pietruszki. Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić mątwy w 1warstwie, podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodać drobno posiekany czosnek i pietruszkę. Kiedy aromaty zaczynają skwierczeć, ułóż nadziewane mątwy na patelni, otwórz bok w dół. Brązowy przez około 3 do 4 minut, następnie ostrożnie obrócić i brązowy po drugiej stronie. Gdy brązowy po obu stronach, dodać białe wino na patelni, zmniejszyć ogień do delikatnego dusić i gotować, odkryte, przez około 30 protokół, lub aż mątwy są miękkie. Jeśli patelnia zacznie wyglądać na suchą, dodaj więcej wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
MątwyMątwy
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby, i niewielką ilością sosu pozostawionego na patelni łyżką mątwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
MątwyMątwy
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn