Mąka Kukurydziana-Smażone Karczochy
Mąka kukurydziana-smażone karczochy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 653 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek-cytrynowy majonez, maślanka, mąka kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią, Cornmeal-fried Skate Wings, oraz Kurczak Smażony W Piecu Kukurydzianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 3 cale od góry każdego karczocha, za pomocą ząbkowanego noża. Wyrzucić górną część.
Usuń i wyrzuć liście z dolnych części karczochów. Przyciąć zieloną skórę z boków i łodyg, za pomocą noża do parkowania, uważając, aby pozostawić nienaruszone końce łodygi.
Każdy karczoch pokroić wzdłuż na czwarte części.
Zdjąć i wyrzucić Dławiki.
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego pieca; podgrzać na średnim ogniu do 35
Połączyć mąkę kukurydzianą, sól i pieprz w płytkiej misce.
W innej misce ubić maślankę i jajko.
Wrzucić karczochy w mące. Zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej, wytrząsając nadmiar.
Smaż karczochy, partiami, w gorącym oleju 5 minut lub do miękkości i złocisto brązowy.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Fast Fried karczochy: Substitute 2 (14-oz.) puszki karczochy DNA, opłukane i osuszone, dla świeżych karczochów. Zmniejszyć sól do 1 łyżeczki. Karczochy osuszyć ręcznikami papierowymi; każdy pokroić na cztery części. Kontynuuj przepis zgodnie z zaleceniami, zaczynając od kroku, od 4 do 6 porcji; przygotowanie: 15 min., Smażenie: 5 min. na partię.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.