Mąka kukurydziana Crusted Catfish z grillowanym pomidorem i słodką sałatką z cebuli

Mąka kukurydziana Crusted Catfish z grillowanym pomidorem i słodką sałatką cebulową wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 4,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Jeśli masz ocet balsamiczny, olej canolan, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Spróbuj Sum z mąki kukurydzianej z dżemem brzoskwiniowo-cebulowym, Chef Race: Sum z mąki kukurydzianej z ryżem pomidorowo-Cukiniowym i rzodkiewką, oraz Sum Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory i cebulę przyprawić solą i pieprzem z obu stron.
Pomidory i cebulę posmarować olejem rzepakowym po obu stronach.
Umieścić pomidory i cebulę na gorącym grillu i grillować przez 3 minuty na stronie.
Zdjąć z grilla i grubo posiekać.
Umieścić w misce i dodać ocet balsamiczny i tymianek. Sprawdź przyprawę. Odstawić.
W płytkim naczyniu połączyć mąkę kukurydzianą, sól, pieprz i pieprz cayenne. Lekko pogłębiać filety sumowe w mączce kukurydzianej, lekko naciskając, aby mączka kukurydziana dobrze się trzymała.
Umieść patelnię saute na grillu i podgrzej. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj 3 łyżki oleju rzepakowego i podgrzej.
Umieść suma na patelni i smażyć na patelni przez 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mączka kukurydziana będzie złotobrązowa.
Sum podawać z grillowaną sałatką z pomidorów i cebuli.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.