Mój Ulubiony Smażony Ryż
Mój ulubiony smażony ryż to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Mieszanka oleju canolan, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Smażona Kanapka Z Polędwicą Wieprzową (Faworyt), oraz Moja Ulubiona Sałatka Ryżowa.
Instrukcje
W dużej patelni saute lub wok na średnim ogniu, dodać olej.
Dodaj jalapenos, cebula i czosnek, i saute aż pachnące, o 1 do 2 protokół.
Dodać jajka i jajeczkować, aż firma, o 2 protokół
Dodać ryż i połączyć, aż dobrze pokryte olejem i warzywami, o 2 do 3 protokół. Wymieszać w sosie Worcestershire, bulion, sól, pieprz i pietruszka.
Posypać sokiem z limonki i dobrze połączyć.
Przełożyć do miski i podawać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc]()
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.