Mój Słynny Guacamole

Mój Słynny Guacamole
Mój słynny Guacamole jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 10 porcjami. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 213 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz salsan i frytki, mielony kminek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dr. No ' s Famous Guacamole, guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Owinąć główkę czosnku w folię aluminiową i włożyć do piekarnika, aż będzie miękka, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Niech czosnek ostygnie w dotyku, a następnie odetnij końcówkę żarówki lub przekłuj goździki nożem i wyciśnij miąższ do dużej miski (jak lukier przez torebkę z ciastem, oderwij luźną papierową łuskę, aby nie dostać się do miąższu).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W międzyczasie rozgrzać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj czerwoną cebulę i trochę soli i gotować, aż tylko zmięknie i ostry smak zniknie, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodaj gotowaną cebulę do miski z czosnkiem i dodaj mieloną ostrą paprykę, szczyptę soli, pokrojone w kostkę pomidory i kminek; delikatnie wrzuć. Avocado połówki i pit z nożem. Następnie zdobądź ciało w przekroju 1/4 cala. Staraj się nie przebić skóry awokado i skaleczyć się. Miąższ miąższu i dodać go do miski i natychmiast dodać 1/2 soku z limonki wraz z posiekaną kolendry; delikatnie wymieszać i smak. Jeśli nie jest wystarczająco kwaśny, dodaj więcej soku z limonki, następnie dodaj dodatkową sól, kminek lub ostrą paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać z salsą i frytkami, świetnie smakuje również z pieczonym kurczakiem i stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
8
Uwaga kucharza: wolę mielić ostrą paprykę z nasionami. Wyraźnie daje to dużo więcej ciepła. Najlepiej dodać go do guacamole trochę na raz, aby uzyskać pożądane ciepło, co jest ważne. Zawsze można dodać więcej ciepła, ale nie można go zabrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Mięso MieloneMięso Mielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn