Mój Colcannon

Mój Colcannon
Przepis mój Colcannon jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie świetny bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników Europejskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś pory, mleko, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 33%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i zalej osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedź i pozostaw do wyschnięcia na minutę lub dwie.
3
Gdy ziemniaki się gotują, włóż kapustę do garnka z kilkoma łyżkami wody; przykryj, zagotuj na średnim ogniu i zmniejsz ogień do średnio niskiego. Gotuj kapustę do miękkości, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wylej nadmiar płynu i odłóż kapustę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
5
Umieść pokrojone pory, mleko, kminek i nasiona anyżu w dużym rondlu na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu. Gotuj pory do miękkości, około 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodaj masło i dopraw solą i pieprzem; odstaw miksturę z ognia, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Zetrzyj ziemniaki tłuczkiem w dużej misce i mieszaj mieszankę porową, aż tłuczone ziemniaki będą lekko grube. Dodaj ugotowaną kapustę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn