Mój Brat Bruksela
Mój brat Bruksela wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brukselkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Mój Brat Bruksela, Tacos z kurczakiem mojego brata, oraz Two Brother ' s Banana Splits.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do dużego garnka napełnij 3/4 drogi wodą i dodaj 1 łyżeczkę soli oraz brukselkę.
Umieścić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Niech gotować, aż brukselka są tylko przetargu widelec o, 8 do 10 protokół.
Zdjąć z ognia, odsączyć kiełki i przenieść do łaźni lodowej.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, następnie odcedzić i odstawić.
Brukselkę pokroić w 1/4 cala wzdłuż plastry i odstawić.
Dodaj boczek do średniej saute patelni, i gotować, aż po prostu chrupiące, a następnie usunąć do ręcznika papierowego wyłożone płyty do drenażu. Dostosować ogień do średniej wysokości, dodać cebulę na patelni i saute, aż będą przezroczyste i dopiero zaczynają karmelizować, o 5 lub 6 protokół.
Dodać masło do patelni, następnie dodać brukselkę i saute przez 3 do 4 Więcej minut. Doprawić pozostałą 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu.
Przełożyć do miski lub półmiska i posypać zarezerwowanym boczkiem i serem.