MySweetCreations Ciasto z masłem orzechowym i ciasteczkami
MySweetCreations Peanut Butter Cookie Pie wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 12 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 580 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,09 USD za porcję. 118 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup kubki z masłem orzechowym, bitą śmietanę, syrop czekoladowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mnóstwo osób naprawdę polubiło ten deser. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 51% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Crunchy Peanut Butter Cookie Sandwiches , Peanut Butter Cookie Bars i No-Bake Chocolate Peanut Butter Pie .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Wymieszaj czekoladowe ciasteczka z masłem i cynamonem w misce. Wciśnij mieszankę mocno na dno 9-calowej formy sprężynowej.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż skorupa stwardnieje, około 8 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Ubij razem serek śmietankowy, cukier puder i ekstrakt waniliowy. Dodaj masło orzechowe, aż dobrze się połączy, a następnie wmieszaj 3 szklanki bitej śmietany, aż mieszanka będzie lekka i puszysta.
Przełóż mieszankę na ostudzony spód z ciasteczek i równomiernie rozprowadź na wierzchu.
Umieść pozostałe 3/4 szklanki bitej śmietany w rękawie cukierniczym z końcówką. Wyciśnij śmietanę na ciasto dekoracyjnie.
Skropić wierzch syropem czekoladowym i karmelowym, posypać posiekanymi kawałkami masła orzechowego.