My Thai Chicken Wraps
Moje Tajskie okłady z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 564 kalorie, 44g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Wiele osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Ten przepis jest lubiany przez 106 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ocet, sos sojowy, sos hoisin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Thai Chicken Wraps, Tajskie Okłady "Kurczak", oraz Thai Chicken Wraps.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, czosnek, imbir, mieszanka coleslaw, bazylia, cukier, i pieprz.
Wlać sos hoisin, sos sojowy i ocet. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, gotować i mieszać, aż kurczak jest gorący, a płyn został wchłonięty, o 10 protokół.
Aby służyć, ułóż półmisek z liśćmi sałaty i wlej miksturę z kurczaka na środek półmiska. Każda restauracja składa własne okłady, umieszczając część mieszanki kurczaka na liściu sałaty, dodając trochę sosu orzechowego, a następnie zwijając do cylindra.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.