My Simple Basic Vinaigrette

My Simple Basic Vinaigrette
Mój prosty podstawowy Vinaigrette może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka musztardy dijon, olej roślinny, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Podstawowy Winegret, Podstawowy Winegret, oraz Podstawowy Winegret dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć musztardę i ocet w blenderze. Zmiksuj, aby połączyć. Następnie, z uruchomioną maszyną, skropić około ½ szklanki oleju. Gdy emulguje i staje się bardzo kremowy wyłączyć maszynę i wlać mieszaninę do dużego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj pozostały 1 szklankę oleju. Zabezpieczyć pokrywę i wstrząsnąć, aby połączyć. Reshake tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn