My Simple Basic Vinaigrette
Mój prosty podstawowy Vinaigrette może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka musztardy dijon, olej roślinny, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Podstawowy Winegret, Podstawowy Winegret, oraz Podstawowy Winegret dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć musztardę i ocet w blenderze. Zmiksuj, aby połączyć. Następnie, z uruchomioną maszyną, skropić około ½ szklanki oleju. Gdy emulguje i staje się bardzo kremowy wyłączyć maszynę i wlać mieszaninę do dużego słoika.
Dodaj pozostały 1 szklankę oleju. Zabezpieczyć pokrywę i wstrząsnąć, aby połączyć. Reshake tuż przed podaniem.