My Favorite Meatloaf
Mój ulubiony klopsik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 621 kalorii, 33g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chleba, jajka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj My Favorite Meatloaf, Dad ' s - our Favorite Meatloaf, oraz Ulubione Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Wlać mleko na kromki chleba. Pozostawić do namoczenia na kilka minut.
Zmieloną wołowinę, namoczony w mleku chleb, parmezan, przyprawioną sól, sól, czarny pieprz i natkę pietruszki umieścić w dużej misce do mieszania.
Wlać ubite jajka.Czystymi rękami wymieszaj składniki, aż będą dobrze połączone. Uformuj mieszaninę w kształt bochenka na patelni brojlerów, która pozwoli odcedzić tłuszcz. (Dno patelni wyłożyć folią, aby uniknąć wielkiego bałaganu!)
Ułóż plastry boczku na wierzchu, chowając je pod klopsikami. Zrobić sos: dodać ketchup, brązowy cukier, musztarda, i gorący sos w misce do mieszania. Wymieszać razem.
Wlać 1/3 mieszanki na wierzch boczku.
Piec przez 45 minut, a następnie polać 1/3 sosu na wierzch.
Piec przez kolejne 15 minut. Pokroić i podawać z pozostałym sosem.
Podawać z puree ziemniaczanym. Pycha!