"My Father ' s Daughter": Gwyneth Paltrow ' s Duck Ragu
Córka mojego ojca": Kaczka Gwyneth Paltrow jest bezmleczne danie główne. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1523 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pappardelle, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 104 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Córka mojego ojca": grillowane bułeczki Gwyneth Paltrow z tuńczykiem, Garganelli z kaczką Ragu, oraz Pappardelle z kaczką Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Odciąć nadmiar skóry od otworu do jamy kaczki i od tyłu. Całą kaczkę natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek i obficie posypać solą i pieprzem, wewnątrz i na zewnątrz. Piecz go w sumie 2 godziny, odwracając go od pleców do piersi (i odwrotnie) co 1/2 godziny.
Niech ostygnie na patelni, aż można sobie z tym poradzić.
Odcedzić tłuszcz i albo wyrzucić lub zarezerwować go do innego użytku, takich jak pieczenie ziemniaków.
Podczas pieczenia kaczki, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu i dodaj boczek z kaczki. Gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, lub aż zacznie chrupać.
Dodaj cebulę, marchew, seler, czosnek, i rozmaryn, włączyć ogień w dół do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 15 protokół, lub aż zmięknie.
Dodaj pomidory i ich sok i włóż 1/2 szklanki wody do jednej puszki, przekręć nią, aby wszystkie pomidory przykleiły się do boków, wlej do następnej puszki i powtórz z trzecią.
Dodaj wodę pomidorową do holenderskiego pieca wraz z winem, dobrym mieleniem pieprzu i zdrową szczyptą soli. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wyłączyć ogień w dół bardzo niskie i niech gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 protokół.
Po tym, jak kaczka nieco ostygnie, Usuń i wyrzuć skórę i kości, a mięso rozdrobnij. Mięso z kaczki wsypać do ragu wraz z pastą pomidorową i gotować na bardzo małym ogniu, odsłoniętym, przez co najmniej 1 godzinę i do 4, dodając w razie potrzeby Pluski wody, aby nie wyschło (podczas pluskania nadal doprawiać solą i pieprzem).
Aby służyć, ugotować makaron, podzielić go między miseczki i łyżką obfite ilości kaczki ragu nad makaronem. Top z bułką tartą Gremolata lub parmezanem.
Aby bułka tarta Gremolata: wrzucić wszystko razem.