My Big Fat Greek Burgers

My Big Fat Greek Burgers
Przepis mój duży tłusty Grecki hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 572 kalorie, 32G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz miętę, grillowaną cebulę, liść sałaty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, My Big Fat Greek Burgers, oraz Greckie Burgery.

Instrukcje

1
Połączyć ogórek-koperek sos jogurtowy składniki receptury w małej misce (1 Puchar zwykły jogurt, 1/2 Puchar drobno pokrojone ogórki, 2 łyżki posiekanego świeżego koperku lub 1 1/2 łyżeczki suszonego koperku, 3/4 łyżeczka posiekanej świeżej mięty lub 1/4 łyżeczka suszonej mięty, 1/2 łyżeczka drobno mielonej cebuli, 1/4 łyżeczka drobno startej świeżej skórki z cytryny); schłodzić przed podaniem.Ciepłe lub tosty bułki w razie potrzeby (dla tosty na parze bułki w razie potrzeby, roztopić masło dużą patelnię na średnim ogniu; miejsce miejsce połówki bułki cut-side down; zmniejszyć ogień i przykryć, aż bułki są rumiane na dnie i ogrzewane przez); rozprowadzić ogórek-koperek sos jogurtowy; montaż hamburgery zgodnie z życzeniem z powyższych mocowania.Podaj i powiedz "OPA"!
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
świeża Miętaświeża Mięta
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Składniki

1warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża bułka tarta (skórka usunięta)świeża bułka tarta (skórka usunięta)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórek drobno pokrojony w kostkęogórek drobno pokrojony w kostkę61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychogórek w plasterkachogórek w plasterkach1łyżka czerwony ocet winnyjajko, pobitejajko, pobite61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpokruszony ser feta (na pieczonym mięsie w końcowej fazie)pokruszony ser feta (na pieczonym mięsie w końcowej fazie)1porcja startego parmezanumąkamąka61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmąka (do obtarcia przed smażeniem)mąka (do obtarcia przed smażeniem)2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekany świeży koperek lub 1 1/2 łyżeczek suszonego koperkuposiekany świeży koperek lub 1 1/2 łyżeczek suszonego koperku1warzywo (np. szpinak)posiekana świeża mięta lub 1/4 łyżeczki suszonej miętyposiekana świeża mięta lub 1/4 łyżeczki suszonej mięty1porcja startego parmezanuposiekana świeża mięta lub 1 łyżeczka suszonej miętyposiekana świeża mięta lub 1 łyżeczka suszonej mięty2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana świeża pietruszka lub 1 1/2 łyżeczki natki pietruszkiposiekana świeża pietruszka lub 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki1ząbek czosnku mielonegoząbek czosnku mielonego0warzywo (np. szpinak)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone0warzywo (np. szpinak)cynamon mielonycynamon mielony0warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony454papryka habanerojagnięcina świeżo zmielona (można zastąpić inne zmielone mięso)jagnięcina świeżo zmielona (można zastąpić inne zmielone mięso)0warzywo (np. szpinak)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona2świeży sok z cytryny (sok z 1 cytryny)świeży sok z cytryny (sok z 1 cytryny)0warzywo (np. szpinak)drobno starta świeża Skórka z cytryny (tylko żółta skórka)drobno starta świeża Skórka z cytryny (tylko żółta skórka)1warzywo (np. szpinak)drobno starta świeża Skórka z cytryny (tylko żółta skórka)drobno starta świeża Skórka z cytryny (tylko żółta skórka)1zostawićświeży szpinak lub sałataświeży szpinak lub sałata591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiałe bułki obiadowebiałe bułki obiadowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno mielona oliwa bez pimiento (zielona lub kalamata)drobno mielona oliwa bez pimiento (zielona lub kalamata)61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennycholiwa z oliwek (do smażenia)oliwa z oliwek (do smażenia)1warzywo (np. szpinak)cebula drobno mielona (opcjonalnie)cebula drobno mielona (opcjonalnie)61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpokrojona w plasterki świeża czerwona cebula lub grillowana czerwona cebulapokrojona w plasterki świeża czerwona cebula lub grillowana czerwona cebula1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula drobno mielona lub 1 -2 łyżki mielonej cebuli płatkicebula drobno mielona lub 1 -2 łyżki mielonej cebuli płatki1warzywo (np. szpinak)suszone oreganosuszone oregano301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweLikier ouzo lub 1/8 szklanki Pernod lub 1 łyżeczka ekstraktu anyżuLikier ouzo lub 1/8 szklanki Pernod lub 1 łyżeczka ekstraktu anyżu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszony ser feta lub 1 szklanka startego parmezanupokruszony ser feta lub 1 szklanka startego parmezanu61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychplastry grillowanego zielonego pieprzuplastry grillowanego zielonego pieprzu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt grecki zwykłyjogurt grecki zwykły1warzywo (np. szpinak)sól morska drobnasól morska drobna61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpokrojona świeża bułka piekarniczapokrojona świeża bułka piekarnicza61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpokrojone dojrzałe pomidorypokrojone dojrzałe pomidory0warzywo (np. szpinak)1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn