Musztardowo-Winegretowa Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Musztardowo-Winegretowa Sałatka z pieczonych ziemniaków jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 326 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ziemniaków, sól morska i pieprz, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Winegretem Musztardowym, Sałatka Ziemniaczana Z Winegretem Musztardowym, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Musztardą Sherry Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. w 13x9 patelni, wrzucić razem ziemniaki, czosnek, olej, sól i pieprz. Pieczemy ok. 30 minut, mieszając do połowy, aż ziemniaki będą złociste i miękkie.
W średniej misce ubij razem musztardę, sok z cytryny i miód.
Dodaj pieczone ziemniaki; w tym czosnek, olej i pietruszka. Używając gumowej szpatułki, mieszaj mieszaninę, aż ziemniaki zostaną pokryte.
Odstawić 15 minut marynować przed podaniem, lub przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Podawać na ciepło lub na zimno.