Musztardowe miękkie precle z " słonych przekąsek

Musztardowe miękkie precle z
Musztardowe precle miękkie z " słonych przekąsek jest Wegetariańskie przystawka. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 131 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka ziarnistej musztardy, mąki, grubej soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miękkie precle z musztardą, Słodkie i słone precle zanurzone, oraz Fasolka szparagowa Tempura z dipem Tapendade z " słonych przekąsek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, proszek słodowy i sól koszerną połączyć w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i miksować przez kilka chwil, aby wymieszać. Uformuj studnię w środku mąki, wlej ciepłą wodę i rozrzuć drożdże, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
SłódSłód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, aż drożdże będą pieniste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3
Dodać musztardę do miski i wymieszać mokre i suche składniki ze sobą na średnim-niskiej prędkości, aż do powstania spójnego ciasta. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać przez 2-3 minuty, aż będzie gładkie. (Różne rodzaje musztardy mają różny poziom wilgoci; być może trzeba dodać trochę więcej mąki, jeśli ciasto jest lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przełożyć ciasto do lekko naoliwionej miski, obracając ciasto tak, aby było równomiernie powlekane. Przykryć miskę ręcznikiem kuchennym i odstawić w ciepłym miejscu, aż podwoi się luzem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia obramowanej blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia. Napełnij duży, szeroki rondel około dwóch trzecich wody i ustaw go na średnim ogniu do ogrzania podczas formowania precli. (Jeśli woda dojdzie do wrzenia przed potrzebą, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyrośnięte ciasto wyłożyć na blat i wbić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
7
Ciasto pokroić na ćwiartki, a następnie pokroić każdą ćwiartkę na trzecie, na 12 kawałków o stosunkowo równej wielkości. Kawałki ciasta przykryć ręcznikiem kuchennym, aż będą potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
8
Zwiń jedną z porcji ciasta w linę o długości około 18 cali. Z liną poziomą na blacie przed tobą, podnieś jeden koniec w każdej ręce i narysuj końce w dół, tworząc szeroką pętlę z końcami nakładającymi się na dół o około 2 cale. Skrzyżuj ręce przed sobą i podnieś dwa końce ciasta, podnosząc je kilka cali nad blatem. Skrzyżuj ręce z powrotem na lewą i prawą stronę, skręcając ciasto tak, jak to robisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Ułożyć ciasto kończy się na górze pętli, tak, że twist siedzi w środku precla. Delikatnie szczypta końce ciasta w dół do pętli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Odstawić precelka, przykryć ręcznikiem kuchennym, formując Pozostałe precle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
11
Gdy wszystkie precle zostaną uformowane, dostosuj ciepło pod wodą, aby utrzymać delikatne gotowanie na wolnym ogniu. Wymieszać z sodą oczyszczoną. Delikatnie dodaj 3 precle i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty, obracając je w połowie. Precle unieść łyżką lub łopatką i odcedzić na kilka chwil na patelni, a następnie przenieść na przygotowaną blachę do pieczenia. Pozostałe precle dusić w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Żółtko ubić z 11/2 łyżeczki wody w małym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
13
Posmaruj precle mieszaniną żółtkową i posyp grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
14
Piec na złoty kolor, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Przenieś precle do stojaka z drutu, aby ostygły. Ułóż precle w misce lub na półmisku i podawaj. Precle będą najlepsze w dniu, w którym zostaną wykonane. Jeśli masz resztki, można je przechowywać w szczelnym pojemniku przez dzień lub dwa, a następnie delikatnie ogrzać w piekarniku, owinięte folią, aby je nieco zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn