Musztardowe Branzino

Musztardowe Branzino
Branzino z musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 739 kalorii, 75g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,47 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś grubą bułkę tartą, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Solna Skorupa Branzino, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Łosoś Z Musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce ubić olej, musztardę, czosnek i tymianek. Opuszkami palców lub gumową szpatułką, wymieszać w bułce tartej, ściskając lub naciskając, aby nasycić chleb, aż do równomiernego pokrycia; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Otwórz rybę i umieść, skórkę bokiem do dołu, na dużej patelni żaroodpornej lub na obramowanej blasze do pieczenia; doprawić solą i pieprzem. Top z mieszaniny bułki tartej, naciskając do przyklejenia. Pieczeń, aż bułka tarta są złotobrązowe i ryby jest gotowane przez, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
4
Podawać rybę z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RybyRyby
5
W porcji: 490 kalorii, 27 g tłuszczu, 1 g błonnika
6
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn