Musztarda Zielono-Słodka cebulowa Frittata
Musztarda Zielono-słodka cebula Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 225 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmigiano-reggiano, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Feta, zielona cebula i szparagi Frittata, Słodkie Ziemniaki I Karmelizowana Cebula Frittata, oraz Mini pieczona Frittata z boczkiem, pomidorem, ostrym cheddarem i zieloną cebulą.
Instrukcje
W dużej patelni odpornej na przywieranie, podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty kolor, 10 protokół.
Dodać zieleninę i gotować, aż zwiędną.
Jajka przyprawiamy solą i pieprzem, a pozostałe 2 łyżki oleju ubijamy.
Wlać jajka na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż dno i boki zaczną się ustawiać. Podnieś boki frittata, aby niegotowane jajka sączyć pod. Kontynuuj gotowanie, aż dno jest ustawione, a góra jest nadal ciekła, 3 minuty.
Posypać Parmigiano-Reggiano na górze.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez około 8 protokół, aż środek frittata jest ustawiona. Przesuń frittata na deskę do krojenia.
Pokroić w kwadraty 1 1/2 cala i podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.