Musztarda Z Kopru Włoskiego
Musztarda kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, wodę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Królik duszony z musztardą i koprem włoskim, Tarta cebulowa z musztardą i koprem włoskim, oraz Musztardowa Sałatka Ziemniaczana Z Koprem Włoskim.
Instrukcje
Na patelni, rozgrzać olej.
Dodać koper włoski, przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 25 protokół.
Dodać ocet i gotować, odkryte, aż Koper będzie miękki, 15 protokół.
Dodać wodę i musztardę w proszku i puree.
Zeskrobać do miski i ostudzić. Wmieszać musztardę pełnoziarnistą i doprawić solą.
Przenieść do słoików, przykryć i przechowywać w lodówce.