Musztarda sojowa-glazurowany Bawół
Musztarda sojowa-glazed Buffalo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2440 kalorii, 308g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 95,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz Azjatycki olej sezamowy, polędwica buffalo, sherry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Miód-Sriracha Glazed Buffalo Wings, oraz Szynka Z Musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć lub zeskrobać i wyrzucić wszystkie włókniste ścięgna i srebrzyste błony (jeśli występują) z polędwicy bawolej. Zachowaj resztki mięsa do innych zastosowań. Aby równomiernie ukształtować pieczeń, związać Ciasno na 1 1/2-do 2-in. odstępy z bawełnianym sznurkiem, chowając cienki koniec mięsa pod pieczeniem, w razie potrzeby.
W małej misce wymieszaj musztardę, brązowy cukier, sherry, sos sojowy, imbir i olej sezamowy. Przetrzyj mięso na całej powierzchni z jedną trzecią sosu musztardowego; rezerwy pozostałego sosu.
Umieść mięso na płaskim stojaku w 12-na 17-in. patelnia do pieczenia. Piecz przez 30 minut.
Pędzel do pokrycia z niektórych reserved sosem musztardowym. Kontynuuj pieczenie, aż termometr włożony w najgrubszą część pieczenia zarejestruje 130 na rzadkie (nie przesmażaj bizona, bo będzie bardzo suchy), 10 do 25 minut dłużej.
Przenieś pieczeń na talerz i pozostaw w ciepłym miejscu 10 do 15 minut.
Do małej miseczki wlać pozostały sos musztardowy. Mięso pokroić w poprzek i podać sos do łyżki na każdej porcji.