Musztarda Puree Ziemniaczane
Musztarda puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 83 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i pieprz, musztardę zbożową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Musztarda Puree Ziemniaczane, Musztarda Puree Ziemniaczane, oraz Kurczak cytrynowo-musztardowy z puree szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Ziemniaki rozgnieść w dużej misce z masłem i mlekiem, doprawić solą i pieprzem.
Ubij ziemniaki za pomocą miksera elektrycznego ustawionego na średnim, aż będą gładkie, 3 do 4 minut, dodając więcej mleka, jeśli ziemniaki są zbyt suche. Ubić w całości musztardę zbożową i podawać natychmiast.