Musztarda krem BBQ kurczak

Musztarda krem BBQ kurczak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać musztarda krem BBQ kurczaka spróbować. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka papryki, czosnek w proszku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to BBQ Cheddar Chicken, Najlepsza marynata do kurczaka z grilla, oraz Kurczak w sosie musztardowym.

Instrukcje

1
Wymieszać oliwę z oliwek, cebulę w proszku, sól morską, paprykę, czosnek w proszku i czarny pieprz razem w misce, aby marynata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarynataMarynata
Sól MorskaSól Morska
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić kurczaka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zalać marynatą kurczaka. Marynować w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W misce ubić musztardę Dijon, śmietanę, sos barbeque, rozmaryn i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Krem CiężkiKrem Ciężki
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować boczek na patelni, aż rumiane, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Usuń boczek na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym, zastrzegając kapiele z boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Usuń kurczaka z marynaty, wstrząsając, aby usunąć nadmiar wilgoci. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
9
Gotować kurczaka w boczku kapie aż rumiane, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Cały KurczakCały Kurczak
10
Posmaruj sosem musztardowym po obu stronach kurczaka; gotuj kolejne 2 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
SOSSOS
11
Wlać około połowy białego wina na kurczaka; pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, aż wino zmniejsza się, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
Cały KurczakCały Kurczak
WinoWino
12
Wyjąć kurczaka do naczynia do pieczenia; top z boczkiem i pozostałym białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
Cały KurczakCały Kurczak
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, a soki jasne, około 15 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do odpoczynku około 5 minut przed krojenia służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn