Musztarda i brązowy cukier BBQ wołowina kanapki

Musztarda i brązowy cukier BBQ wołowina kanapki
Musztarda i brązowy cukier BBQ wołowina kanapki może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 12. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mętny cydr jabłkowy, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka wołowe peklowane z brązowym cukrem i musztardową glazurą, Żyto i brązowy cukier musztarda, oraz Łosoś z brązowym cukrem i musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej, osuszyć i obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej duży holenderski piekarnik na średnim ogniu za pomocą EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodać czosnek i cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować do zmiękczenia, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj ketchup, cydr, wołowina bulion, Worcestershire, brązowy cukier, Dijon i pomidory. Dusić, aby rozpocząć zagęszczanie i połączyć, 10 do 12 minut więcej. Wsuń wołowinę i przykryj sosem. Przykryć garnek i dusić na małym ogniu (lub w piekarniku 300 stopni F) około 3 godzin, mieszając od czasu do czasu na płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Usuń mięso i pokrój na małe kawałki lub rozdrobnij. Wymieszaj i pozwól sosowi zagęścić na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodać wołowinę z powrotem do sosu i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Podawać z kruszonkami serowymi i selerem naciowym na rolkach lub ostudzić i przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KruszySer Kruszy
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
9
Połączyć natkę pietruszki, seler i grzyby; ubrać sokiem z cytryny i wystarczy EVOO do obtarcia, doprawić selerem sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
JukonJukon

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecloudy apple cidercloudy apple cider2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz794papryka habaneropomidory duszonepomidory duszone8(mequite, hikora lub olcha)seler z wierzchołkami liściastymi, bardzo cienko pokrojony pod kątemseler z wierzchołkami liściastymi, bardzo cienko pokrojony pod kątem121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól selerowaSól selerowa1kilogramychuck roastchuck roast121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna i dużo grubego czarnego pieprzuSól koszerna i dużo grubego czarnego pieprzu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO ciemnobrązowym cukrze, lekko zapakowanymO ciemnobrązowym cukrze, lekko zapakowanym1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO ziarnistej musztardzie DijonO ziarnistej musztardzie Dijon2Spód: okruszki z herbatników grahamEVOO, plus trochę do drizzlinguEVOO, plus trochę do drizzlingu121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychEVOOEVOO4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony1portabella grzyb, połówki i skrzela, bardzo cienko pokrojone 1 cytryna, sokportabella grzyb, połówki i skrzela, bardzo cienko pokrojone 1 cytryna, sok2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2cebula, cienko pokrojonacebula, cienko pokrojona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża natka pietruszki grubo posiekanaświeża natka pietruszki grubo posiekana12bułki hamburgerowe lub kanapkowebułki hamburgerowe lub kanapkowe121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPokruszony super ostry Biały Cheddar lub niebieski ser StiltonPokruszony super ostry Biały Cheddar lub niebieski ser Stilton791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO sosie WorcestershireO sosie Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia39
Magazyn