Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina

Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina
Musztarda Glazurowana peklowana wołowina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 37g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka syropu kukurydzianego, musztarda, przyprawa do marynowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć syrop kukurydziany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Krówkowe Ze Złotym Syropem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Chipotle Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, MIODOWA Marmolada Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Sheila ' s Famous musztardowo Glazurowana peklowana wołowina i kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Do holenderskiego piekarnika wstawić mostek z peklowaną wołowiną i doprawić przyprawą do marynowania. Napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć pieczeń i umieść pokrywkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek Wołowy PeklowanyMostek Wołowy Peklowany
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Piec 2 i pół godziny w nagrzanym piekarniku. Następnie wyjmij go z holenderskiego piekarnika i umieść na patelni brojlerów. Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Piec HolenderskiPiec Holenderski
BrojlerBrojler
4
Podczas pieczenia mięsa wymieszaj syrop kukurydziany i musztardę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MusztardaMusztarda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Rozłóż glazurę musztardową na pieczeń i dusić przez 5 do 7 minut, aż szkliwo będzie błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Magazyn