Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina

Musztarda Glazurowana peklowana wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, mostek z peklowaną wołowiną, przyprawę do marynowania i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Chipotle Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, MIODOWA Marmolada Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Sheila ' s Famous musztardowo Glazurowana peklowana wołowina i kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Do holenderskiego piekarnika wstawić mostek z peklowaną wołowiną i doprawić przyprawą do marynowania. Napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć pieczeń i umieść pokrywkę.
Piec 2 i pół godziny w nagrzanym piekarniku. Następnie wyjmij go z holenderskiego piekarnika i umieść na patelni brojlerów. Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Podczas pieczenia mięsa wymieszaj syrop kukurydziany i musztardę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Rozłóż glazurę musztardową na pieczeń i dusić przez 5 do 7 minut, aż szkliwo będzie błyszczące.