Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina

Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina
Musztarda Glazurowana peklowana wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, mostek z peklowaną wołowiną, przyprawę do marynowania i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Chipotle Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, MIODOWA Marmolada Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Sheila ' s Famous musztardowo Glazurowana peklowana wołowina i kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Do holenderskiego piekarnika wstawić mostek z peklowaną wołowiną i doprawić przyprawą do marynowania. Napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć pieczeń i umieść pokrywkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek Wołowy PeklowanyMostek Wołowy Peklowany
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Piec 2 i pół godziny w nagrzanym piekarniku. Następnie wyjmij go z holenderskiego piekarnika i umieść na patelni brojlerów. Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Podczas pieczenia mięsa wymieszaj syrop kukurydziany i musztardę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Rozłóż glazurę musztardową na pieczeń i dusić przez 5 do 7 minut, aż szkliwo będzie błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn