Musztarda Duszona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj duszonej musztardy. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona gorczycy, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Musztarda Duszona, oraz Boczek-Musztarda Duszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać olej do patelni saute ustawić na średnim ogniu, który jest wystarczająco duży, aby utrzymać zieleni płasko.
Dodać cebulę, szalotki i czosnek. Gotowanie ich do pachnące i dopiero zaczynają kolor, o 8 protokół.
Wlać bulion z kurczaka na mieszaninę i dodać płatki czerwonej papryki. Doprowadzić wywar do wrzenia, a następnie obniżyć ogień do gotowania na wolnym ogniu i ułożyć zieleninę płasko na wierzchu. Obracać patelnię, aby uzyskać zielenie pokryte płynem i gotować 15 protokół. Obróć cały stos zieleni raz lub dwa razy podczas gotowania za pomocą szpatułki, aby utrzymać je ułożone płasko do prezentacji. Przyprawić je solą i pieprzem.Wyłączyć ogień i dodać ocet z czerwonego wina, wirując patelnię po raz kolejny, aby pokryć zieleninę. Ostrożnie wysunąć zieleninę płasko na talerz i posypać ziarnami gorczycy.