Musztarda Cytrusowo-Kminkowa

Musztarda Cytrusowo-Kminkowa
Musztarda cytrusowo-Kminkowa jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kminkowa surówka z majonezem cytrusowym, Musztarda Kminek Skrzydełka Kurczaka, oraz Kotlety schabowe z sałatką Endywiową i musztardą Kminkową.

Instrukcje

1
Umieścić nasiona gorczycy i kminek w maszynce lub blenderze. Przykryć i przetworzyć do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać pozostałe składniki. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
3
Wlać musztardę do słoika. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni. Smaki łagodnieją po kilku dniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn