Musztarda Cajun

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cajun musztarda spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 13 centów za porcję. Jeśli masz ostry sos, zieloną cebulę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki w sosie śmietanowo-musztardowym Cajun, Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, oraz Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj pikantną brązową musztardę i pozostałe składniki.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy ostrej musztardy guldena.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Viontan Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Vionta Albarino]()
Vionta Albarino
Delikatne białe wino, z nutami żółci i odrobiną złotozielonych błysków. Główne cechy bukietu to zielone jabłko, banan, kiwi i melon. Na podniebieniu wino ma miękki i przyjemny kwas, ustępując miejsca melanżowi dojrzałych owoców, brzoskwiń, moreli i kiwi. Lees maceration stworzył ciało i strukturę o wielkiej osobowości. To aromatycznie złożone Albarino ma długie wykończenie z odrobiną goryczki - klasyczną cechą odmiany. Idealny do ryb i skorupiaków. Ale jako wino o doskonałej aromatycznej strukturze i dobrej kwasowości, jest również doskonałym winem tylko do dzielenia się z przyjaciółmi.