Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj muszli z salsą Crudan. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, cebulę, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Tomatilla [salsa Verde Cruda], Salsa Cruda, oraz Guacamole i Salsa Cruda Dog dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 10 składników (przez czosnek) w dużej misce; niech mieszaniny marynować w temperaturze pokojowej. Tymczasem gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Przepis Na Pizzocheri
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodać ugotowany makaron do miski; wrzucić delikatnie do herbu. Podzielić równomiernie pomiędzy 4 płytki. Dopełnij każdą porcję provolone.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.