Muszle Nadziewane Lasagne

Muszle Nadziewane Lasagne
Lasagne nadziewane muszle może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, twarożek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Muszle Nadziewane Lasagne, Muszle Nadziewane, oraz Muszle Nadziewane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do toczącego się wrzenia; wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron prawie gotowane przez, ale nadal bardzo twarde do ukąszenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dobrze spuścić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Podczas gdy skorupy są gotowania, rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać wołowinę i cebulę w gorącej patelni, aż wołowina jest krucha, równomiernie rumiane, i już nie Różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu; mieszać w pasty pomidorowej, sos pomidorowy, sól, oregano, i czosnek w proszku. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Rozłóż połowę sosu do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Jajka ubić w misce do miksowania. Wymieszać z twarogiem, 3/4 sera mozzarella, parmezanem, pietruszką, solą i pieprzem. Łyżkę masy serowej do skorupek i umieścić je w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Po napełnieniu wszystkich skorupek, polać pozostałym sosem mięsnym i posypać pozostałym serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupki są gorące w środku i ser mozzarella topi się i bąbelki, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia5
Magazyn