Muszle Nadziewane karczochem, szpinakiem i fetą

Muszle Nadziewane karczochem, szpinakiem i fetą
Karczoch, szpinak, i Feta nadziewane muszle może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka oregano, makaron Jumbo shell, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szpinacz, Karczoch I Feta Nadziewane Muszle, Muszle nadziewane szpinakiem i karczochem, oraz Muszle Nadziewane Szpinakiem I Karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Miejsce na średnim ogniu; gotować 12 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu.
4
Zdjąć z ognia; odstawić.
5
Połącz 1/2 szklanki provolone i następne 6 składników (przez czosnek) w średniej misce. Łyżka lub rury o 1 1/2 mieszanki sera łyżki do każdej powłoki makaronu; umieścić nadziewane muszle w 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki pomidorowej na muszli; posypać pozostałą 1/2 szklanki provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ProvolonProvolon
SerSer
CzosnekCzosnek
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub do całkowitego ogrzania i rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia51
Magazyn