Muszle Nadziewane I
Nadziewane muszle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sos spaghetti, jajka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1264 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Muszle Nadziewane, Muszle Nadziewane, oraz Niskotłuszczowe Nadziewane Muszle.
Instrukcje
Skorupki gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieść w zimnej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Wymieszaj twaróg, ser mozzarella, 1/2 szklanki parmezanu, jajka i czosnek w proszku. Pocierać suszone zioła w dłoniach, aby je sproszkować, i wymieszać z mieszaniną sera. Mieszanka rzeczy do muszli.
Rozprowadzić 1/3 sosu spaghetti na dnie patelni 15 x 10 cali.
Umieść muszle otwarte bokiem do góry i blisko siebie na patelni.
Rozłóż pozostały sos na wierzchu i posyp pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 35 minut, lub do bąbelków.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.