Muszle nadziewane grzybami i szpinakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, jajko, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Szpinak, Grzyby I Ricotta Nadziewane Muszle, Muszle nadziewane szpinakiem i grzybami - 8 punktów, oraz Muszle Nadziewane szynką i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 duże jajko, lekko ubite
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Zrobić nadziewane muszle: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Nadziewane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać muszle makaronu i gotować, aż lekko zmięknie, ale nadal firma, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
4
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Skropić oliwą z oliwek i wrzucić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
9
Dodać grzyby i gotować, niezakłócony, aż złoty w miejscach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
10
Dodać 1/4 łyżeczki soli i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Dodać szpinak i mieszać do ogrzania przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
12
Niech ostygnie całkowicie.
13
Drobno posiekać mieszankę szpinakowo-grzybową i połączyć w misce z twarogiem, mozzarellą, parmezanem, jajkiem, bazylią i 1/4 łyżeczki soli. Każdą skorupkę napełnić około 2 łyżkami nadzienia; odstawić.
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek, nasiona kopru włoskiego i płatki czerwonej papryki i gotować, mieszając, aż lekko złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka Garści
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodaj pomidory, następnie wypłucz puszkę z 1 szklanką wody i dodaj do patelni; dodaj 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót do patelni i wypłukać blender.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Smażone Krewetki, Obrane
1
Połącz twarożek, mozzarellę, parmezan i jajko w blenderze i puree, aż będzie gładka.
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Posmaruj 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z oliwą z oliwek i wlej połowę sosu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Dodać nadziewane muszle, a następnie polać pozostałym sosem pomidorowym. Przykryć folią aluminiową i piec 25 protokół; odkryć i kontynuować pieczenie do bąbelków, 15 do 20 więcej minut. Włącz brojlerów; skropić muszle z sosem serowym i broil, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Nadziewane
Sos Serowy
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)