Muszle makaronu z krewetkami i bułką tartą Garlicky

Muszle makaronu z krewetkami i bułką tartą Garlicky
Makaron muszle z krewetek i Garlicky bułka tarta może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 700 kalorii, 44g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pastę anchois, czosnek, kręconą endywię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Brukselka Z Bułką Tartą, Udka z kurczaka: szybkie i łatwe z bułką tartą Garlicky, oraz Pieczone krewetki z bułką tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni nieprzywierającej rozgrzej 2 łyżki oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać bułkę tartą, czosnek, i 1/8 łyżeczki soli i pieprzu i gotować, mieszając często, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować skorupy makaronu, aż prawie gotowe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj krewetki do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zarówno krewetki i muszle makaronu są zrobione, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dokładnie odcedzić.
6
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej, ubij razem sok z cytryny, pasta anchois, sos Worcestershire i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pasta AnchoisPasta Anchois
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać pozostałe 1/2 szklanki oleju powoli, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Dodaj makaron i krewetki, kręcone endive, i 1/3 Puchar parmezanu do dressingu i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curly EndiveCurly Endive
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9
Podawać sałatkę ciepłą lub w temperaturze pokojowej, posypaną bułką tartą czosnkową i pozostałymi 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10
Rekomendacja wina: nie bez powodu pinot grigio jest tak popularny: dobrze komponuje się z potrawami o wielu i mocnych smakach, takimi jak ta. Mocny, ale świeży i cierpki pinot grigio pasuje do sałatek; jego miękkie nuty jabłkowe i orzechowe są idealnymi foliami do czosnku i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrigioPinot Grigio
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn