Muszle makaronu nadziewanego owocami morza to pescatarian danie główne. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 119 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, muszle makaronu jumbo, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Muszle Makaronu Nadziewanego Owocami Morza, Muszle Nadziewane Owocami Morza, oraz Owoce Morza Alfredo Nadziewane Muszle.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 350°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania. Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
2
Podczas gdy muszle są gotowania, stopić margarynę w 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Cebulę i paprykę ugotować w margarynie 2 do 3 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie krucho-miękka. Wymieszać ze szparagami. Przykryć i gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie; zdjąć z ognia. Wymieszaj krewetki, mięso krabowe, 1/2 szklanki sosu do makaronu i połowę bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sos Do Makaronu
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Crabmeat
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Rozłóż około 1/4 szklanki pozostałego sosu na dnie naczynia do pieczenia. Każdą ugotowaną skorupę makaronu napełnij około 2 łyżkami mieszanki owoców morza. Ułóż w naczyniu. Łyżka pozostałego sosu na muszlach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(zalecany: Sos A1)
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Każdą wypełnioną skorupkę posypać parmezanem i pozostałą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu