Muszle faszerowane indykiem i karczochem z sosem Arrabbiata

Muszle faszerowane indykiem i karczochem z sosem Arrabbiata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj nadziewanych muszli z indyka i karczocha z sosem Arrabbiata. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 489 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Jeśli masz sól koszerna, mozzarella, 2 cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane muszle z sosem Arrabbiata, Muszle Nadziewane indykiem i karczochem, oraz SOS Arrabbiata z Pulpetami z indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać makaron i częściowo gotować do miękkości, ale nadal bardzo twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Tymczasem na dużej ciężkiej patelni podgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula są miękkie i zaczyna brązowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać zmielonego indyka, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie lekko złoty i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać karczochy serca i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
8
Wyjąć z ognia i ostudzić.
9
W dużej misce połączyć schłodzoną mieszaninę indyka z serem ricotta, parmezanem, jajkami, bazylią, pietruszką i pozostałą solą i pieprzem. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Aby napchać muszle, przykryć dno naczynia do pieczenia 9-by-13-by-2-calowego z 1 filiżanką sosu Arrabbiata. Weź skorupę w dłoń i wypchaj ją dużą łyżką mieszanki indyka, około 2 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Umieścić nadziewaną skorupę w naczyniu do pieczenia. Kontynuuj napełnianie muszli, aż naczynie do pieczenia jest pełna, o 24 muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
12
Skropić Pozostałe Arrabbiata sos na muszli, top z tarty mozzarella. W przypadku zamrażania szczelnie przykryć folią i umieścić w zamrażarce na 1 dzień i do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
13
Aby upiec, Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Piec, aż skorupki są rozgrzane i ser zaczyna brązowieć, około 60 minut (20 minut, jeśli skorupki są odmrożone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
16
6 uncji plasterki pancetta, grubo posiekane
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
17
2 łyżeczki pokruszonych płatków czerwonej papryki
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
18
2 ząbki czosnku, mielone
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
19
5 szklanek słoika lub świeżego sosu marinara
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
20
Rozgrzać oliwę w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
21
Dodaj pancetta i saute aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
22
Dodać czosnek i saute do miękkości, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
23
Dodaj sos marinara i płatki czerwonej papryki i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
24
Wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia, aż będzie gotowy do użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn