Muszle faszerowane indykiem i karczochem z sosem Arrabbiata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj nadziewanych muszli z indyka i karczocha z sosem Arrabbiata. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 489 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Jeśli masz sól koszerna, mozzarella, 2 cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane muszle z sosem Arrabbiata, Muszle Nadziewane indykiem i karczochem, oraz SOS Arrabbiata z Pulpetami z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i częściowo gotować do miękkości, ale nadal bardzo twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 4 do 5 protokół.
Tymczasem na dużej ciężkiej patelni podgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula są miękkie i zaczyna brązowy, o 3 protokół.
Dodać zmielonego indyka, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie lekko złoty i gotowane przez.
Dodać karczochy serca i mieszać do połączenia.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
W dużej misce połączyć schłodzoną mieszaninę indyka z serem ricotta, parmezanem, jajkami, bazylią, pietruszką i pozostałą solą i pieprzem. Wymieszać, aby połączyć.
Aby napchać muszle, przykryć dno naczynia do pieczenia 9-by-13-by-2-calowego z 1 filiżanką sosu Arrabbiata. Weź skorupę w dłoń i wypchaj ją dużą łyżką mieszanki indyka, około 2 łyżek stołowych.
Umieścić nadziewaną skorupę w naczyniu do pieczenia. Kontynuuj napełnianie muszli, aż naczynie do pieczenia jest pełna, o 24 muszli.
Skropić Pozostałe Arrabbiata sos na muszli, top z tarty mozzarella. W przypadku zamrażania szczelnie przykryć folią i umieścić w zamrażarce na 1 dzień i do 1 miesiąca.
Aby upiec, Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Piec, aż skorupki są rozgrzane i ser zaczyna brązowieć, około 60 minut (20 minut, jeśli skorupki są odmrożone.)
2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
6 uncji plasterki pancetta, grubo posiekane
2 łyżeczki pokruszonych płatków czerwonej papryki
5 szklanek słoika lub świeżego sosu marinara
Rozgrzać oliwę w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i saute aż złoty kolor, o 5 protokół.
Dodać czosnek i saute do miękkości, o 1 minuta.
Dodaj sos marinara i płatki czerwonej papryki i doprowadzić do duszenia.
Wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia, aż będzie gotowy do użycia.