Muszki z łososiem i sosem musztardowym estragonowym

Muszki z łososiem i sosem estragonowym musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, olej roślinny, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona strona łososia z musztardą, estragonem i sosem szczypiorkowym, Pieczona Strona Łososia Z Musztardą, Estragonem I Sosem Szczypiorkowym, oraz Pieczony łosoś z musztardą ze szparagami i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem olej ciepła w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę, estragon i pietruszkę gotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z winem. Gotować odkryte około 4 minut lub aż wino odparuje. Wymieszać z bitą śmietaną i musztardą.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu od 5 do 10 minut lub aż sos lekko zgęstnieje.
Dodaj makaron, łosoś i 1/4 szklanki sera do sosu na patelni; wrzucić delikatnie, aż makaron jest równomiernie powlekane.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.