Muszki z włoską kiełbasą w sosie śmietanowo-bazyliowym

Muszki z włoską kiełbasą w sosie śmietanowo-bazyliowym
Przepis muszki z włoską kiełbasą w sosie śmietanowo-bazyliowym może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 19g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz czosnek, sól, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoska kiełbasa Rigatoni w sosie pomidorowo-bazyliowym z papryką i jarmużem, Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym, oraz Manicotti z włoską kiełbasą i sosem serowo-śmietankowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować przez 8-10 minut, lub aż al dente, odsączyć i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać zepsutą kiełbasę na patelni i pokruszyć drewnianą łyżką, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj płatki czerwonej papryki i kontynuuj smażenie, aż kiełbasa nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię i kontynuować, aż cebula zmięknie. Wymieszać pomidory i sól, (jeśli używasz świeżych pomidorów smaż je przez 3 minuty, aż zmiękną) następnie dodać jasną śmietanę i parmezan; dusić delikatnie, aż mieszanina zgęstnieje (około 5 minut). Wymieszać ugotowany makaron i bazylii i ciepła przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Jasny KremJasny Krem
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn