Muszki Z Szynką I Serem
Muszki z szynką i serem wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 3471 kalorii, 168g białka, oraz 186g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz mielony pieprz, masło, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia i gotować makaron przez 8-10 minut lub aż al dente; drain.In duży rondel, roztopić masło i podsmażyć czosnek przez 2 minuty.
Ubić w mące, soli i pieprzu.Gotować, aż będzie gładka.
Dodawać mleko stopniowo, stale mieszając.Doprowadzić do wrzenia na 1 minutę, a następnie dodać musztardę i ser Colby.Kontynuuj podgrzewanie, aż ser się stopi, cały czas mieszając.
Zdjąć z ognia, dodać szynkę, groszek i makaron.
Wlać do naczynia do pieczenia 2 quart.
Posypać parmezanem i bułką tartą.
Piec przez 20-30 minut, aż będzie bąbelkowo i złociście.