Muszki z pomidorami, fetą i sosem balsamicznym
Muszki z pomidorami, fetą i sosem balsamicznym to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 321 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, musztarda dijon, kapary, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszki z Pesto, fetą i pomidorkami koktajlowymi, Prosta sałatka z buraków, rukoli i fety z balsamicznym sosem tymiankowym Hilary, oraz Sałatka Orzo z karczochami, pomidorami, ciecierzycą, fetą i sosem z bazylii cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
W dużej misce połącz ugotowany makaron, pomidory, winogrona i bazylię.
Podczas gotowania makaronu, ocet i 6 kolejnych składników (przez pieprz) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej do mieszaniny octu, stale mieszając trzepaczką.
Mżawka vinaigrette na mieszaninie makaronu; wrzucić dobrze do herbu.
Dodać ser; wrzucić do połączenia.
Połącz 1 łyżeczkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu i 1 funt przyciętych szparagów.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szparagi na patelnię; gotować 5 minut lub do miękkości, obracając raz.