Muszki Savannah mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 28 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz 2 paczki ciasta francuskiego, cukier, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Muszki Savannah, Savannah Red Rice, oraz Savannah Red Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 20 minut lub aż będzie łatwe do zwinięcia. Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
2
Skręć w 14-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
3
Przekrój kwadrat na pół z karbowanym kółkiem do ciasta.
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Do napełniania: pokruszyć pastę migdałową w małej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Dodaj żółtko, brązowy cukier i mleko. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
żółtko Jaja
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
7
Nadzienie rozłożyć na 1 ciasto pół*.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Pozostałe ciasto układamy do połowy na nadzieniu. Używając karbowanego koła ciasta, pokrój ciasto w poprzek na czternaście pasków o szerokości 1 cala. Następnie przeciąć każdy pasek na pół w poprzek, aby wykonać 28 sztuk. Przekręć każdy kawałek dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
9
Umieść skręty w odległości około 2 cali na arkuszach ciastek wyłożonych folią lub papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
10
Skręty pędzla z lekko ubitym białkiem jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
11
Posypać cukrem (Gruboziarnisty cukier, jeśli jest dostępny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
12
Piec przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.
14
Podawać z sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Czekolada
15
* Nadzienie migdałowe będzie bardzo sztywne. Aby ułatwić rozprowadzanie, Wrzuć równomiernie dolewkę nadzienia na ciasto. Spryskaj kawałek woskowanego papieru nieprzywierającym sprayem do gotowania. Pastę migdałową wcisnąć równomiernie na całe ciasto. Rozpylaj woskowany papier tak często, jak to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu się wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pasta Migdałowa
Migdały
Ciasto
16
W rondlu wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Kruszyć batoniki w 1 na raz. Stopniowo mieszać w śmietanie. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści. Żółtko jajka temperować z 1/2 szklanki ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batonik
Skrobia Kukurydziana
Czekolada
Ostry Sos
żółtko Jaja
Krem
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
17
Dodać z powrotem do garnka i gotować i mieszać, aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
18
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią i wlać do miski. Pozostały sos można wlać do kubków z kremem, schłodzić i podać jako budyń.