Muszki Savannah

Muszki Savannah
Muszki Savannah mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 28 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz 2 paczki ciasta francuskiego, cukier, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Muszki Savannah, Savannah Red Rice, oraz Savannah Red Rice dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 20 minut lub aż będzie łatwe do zwinięcia. Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
2
Skręć w 14-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
Przekrój kwadrat na pół z karbowanym kółkiem do ciasta.
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Do napełniania: pokruszyć pastę migdałową w małej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dodaj żółtko, brązowy cukier i mleko. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Nadzienie rozłożyć na 1 ciasto pół*.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Pozostałe ciasto układamy do połowy na nadzieniu. Używając karbowanego koła ciasta, pokrój ciasto w poprzek na czternaście pasków o szerokości 1 cala. Następnie przeciąć każdy pasek na pół w poprzek, aby wykonać 28 sztuk. Przekręć każdy kawałek dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Umieść skręty w odległości około 2 cali na arkuszach ciastek wyłożonych folią lub papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Skręty pędzla z lekko ubitym białkiem jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
11
Posypać cukrem (Gruboziarnisty cukier, jeśli jest dostępny).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
12
Piec przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.
14
Podawać z sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
CzekoladaCzekolada
15
* Nadzienie migdałowe będzie bardzo sztywne. Aby ułatwić rozprowadzanie, Wrzuć równomiernie dolewkę nadzienia na ciasto. Spryskaj kawałek woskowanego papieru nieprzywierającym sprayem do gotowania. Pastę migdałową wcisnąć równomiernie na całe ciasto. Rozpylaj woskowany papier tak często, jak to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu się wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
16
W rondlu wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Kruszyć batoniki w 1 na raz. Stopniowo mieszać w śmietanie. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści. Żółtko jajka temperować z 1/2 szklanki ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzekoladaCzekolada
Ostry SosOstry Sos
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
17
Dodać z powrotem do garnka i gotować i mieszać, aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
18
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią i wlać do miski. Pozostały sos można wlać do kubków z kremem, schłodzić i podać jako budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn