Muszelki z burakami i Prosciutto

Muszelki z burakami i Prosciutto
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 135 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, sól koszerną, prosciutto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kabobs Przegrzebki, Muszelki dla 2, oraz Krewetki i przegrzebki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać buraki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu; gotować, aż buraki są przetargu widłowego, ale nie mushy o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Zdjąć z ognia.
4
Lekko ostudzić; zetrzeć Skórki papierowym ręcznikiem. Odstawić.Wypłukać przegrzebki; osuszyć. Zawiń przegrzebki w plasterku prosciutto, schowany w liściu mięty lub dwóch między przegrzebki i mięty. Nawlecz 3 lub 4 przegrzebki, na przemian z burakami, na każdym z 8 szaszłyków. Wycisnąć sok z 1 cytryny ze wszystkich stron szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Posmarować delikatnie oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.Ułóż szaszłyki, z bezpośredniego ciepła, na średnio gorącym grillu. Grill, obracanie szaszłyki i szczotkowanie z większą ilością oleju w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejaniu, aż ledwo gotowane przez, o 5 protokół. Przegrzebki zakończy gotowania, jak odpocząć. Buraki powinny być miękkie i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Wyjąć z grilla i wycisnąć sokiem z pozostałej cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn