Muszelki Makaronu Nadziewane Tofu
Tofu nadziewane muszle makaronu może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, pomidory w puszkach, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 89%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Tofu i szpinak faszerowane muszelki, Nadziewane Muszelki Makaronu, oraz Duże Makarony Nadziewane Muszelkami podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj muszle makaronu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w blenderze połączyć tofu, 2 łyżki sera Romano i czosnek; przykryć i przetworzyć do gładkości. (
Dodaj 1 łyżkę wody, jeśli mieszanina jest zbyt gęsta.)
Dodać szpinak; proces aż do wymieszania.
Osuszyć muszle; rzeczy z mieszaniną tofu.
W małej misce połączyć pomidory, sos pomidorowy i wino.
Rozprowadzić około 1/2 szklanki sosu w 11-in. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Ułóż nadziewane muszle na sosie. Wierzch z pozostałym sosem.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25 minut. Odkryć; posypać mozzarellą i pozostałym serem Romano.
Piec 8-10 minut dłużej lub aż skorupki się rozgrzeją i ser się roztopi.