Mustardy Red-flanelowy Hash z wędzonym indykiem
Need a przystawka bezglutenowa? Mustardy Red-flanelowy haszysz z wędzonym indykiem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 192 kalorie, 21g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki tymianku, cebulę, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hash Flanelowy Czerwony, Hash Flanelowy Czerwony, oraz Czerwony Flanelowy Hash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, i smażyć 5 protokół.
Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki, czarny pieprz i mielony czosnek i gotuj 15 minut, często mieszając.
Dodać pokrojone w kostkę buraki i smażyć 5 minut.
Dodać wędzoną pierś z indyka i podsmażyć 1 minutę.
Połączyć wodę, śmietanę, musztardę i tymianek i wymieszać z indykiem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 3 minuty.